top of page

Binnenkort gaat de vernieuwde website LIVE!

BETERE DIENSTVERLENING DIRECT BINNEN HANDBEREIK

Snel weten of een nieuwe dienst goed werkt en het het in de praktijk wordt ervaren? Direct zien of er storingen zijn of wanneer geplande werkzaamheden worden uitgevoerd? Of juist wat de impact is geweest van een verstoring? De hiervoor ontwikkelde feedback app biedt een scala aan functies om rechtstreeks te communiceren met je doelgroep:

  

  • Met deze mobiele app kunnen gebruikers eenvoudig meldingen registreren

  • Deze meldingen zijn direct zichtbaar in het dashboard voor de verantwoordelijke binnen de organisatie

  • Als er meer meldingen zijn, worden deze ook voor anderen direct zichtbaar in de app als verstoring

  • In de app kunnen ook werkzaamheden worden aangekondigd of verstoringen worden gemeld

  • Gebruikers kunnen daarover een pushnotificatie ontvangen op hun mobiel. Zo is iedereen direct op de hoogte van de status van het probleem en kan er snel worden gehandeld. 

  

Daarnaast biedt deze oplossing ook de mogelijkheid om een peiling uit te zetten bij een bepaalde doelgroep en zo heel gericht feedback op te halen over de geboden dienstverlening en bij pilots met nieuwe applicaties. Deze peilingen zijn rijk aan functionaliteit en tegelijk eenvoudig op te stellen. Op deze manier kan heel snel en doelgericht waardevolle feedback verzameld worden van gebruikers om processen en diensten te verbeteren.

Ontdek zelf hoe deze feedback app kan helpen om snel en effectief te handelen bij problemen en feedback te verzamelen vanuit specifieke doelgroepen? Wij geven graag een live demo van deze oplossing.

EENVOUD, SNELHEID EN GEMAK IN ÉÉN 

De servicemelder brengt dienstverleners en afnemers bij elkaar

Lijst geel.png

Feedback ophalen

Stel zelf gemakkelijk diverse vragenlijsten op en koppel deze aan de diensten naar keuze. De vragen kunnen via de website of de app beantwoord worden. In het controlepanel worden de resultaten overzichtelijk weergegeven.

Pijl geel.png

Storingen melden

Storingen kunnen door zowel gebruikers als beheerders laagdrempelig worden gemeld. Daarbij kun je onder meer gericht aangeven om welk type storing het gaat. wat de impact van de storing is en of je notificaties wil ontvangen.

Grafiek geel.png

Real-time informatie

Een gebruiker heeft inzicht in real-time informatie over de hoeveelheid meldingen per uur, dag, week of maand en hoeveel andere gebruikers een melding hebben gemaakt. Ook is direct contact mogelijk in geval van een calamiteit of andere situatie.

Meer weten over dit product of een demo aanvragen?

Laat dan hieronder je mailadres achter en wij nemen contact op.

Dankjewel!

bottom of page