top of page
Ons team

OVER ONS

Ervaren, daadkrachtig, meedenkend.

Credenco is uw technologiepartner met ruim 20 jaar ervaring in het succesvol introduceren van innovatieve oplossingen bij zowel middelgrote als grote organisaties. Onze passie is het binnen handbereik brengen van state-of-the-art technologie voor iedereen die op zoek is naar een veilige en betrouwbare oplossing voor digitaal delen en verifiëren van informatie.
hans foto.jpg

Hans Vlak, CEO van Credenco: "Onze expertise is het ontwikkelen en implementeren van oplossingen op basis van Self-Sovereign Identity (SSI) technologieën die zich focussen op het betrouwbaar, eenvoudig en veilig werken met waardevolle en persoonlijke informatie.

Met onze digitale ID oplossing hebben we samen met het Ministerie van J&V en de RET een succesvolle pilot uitgevoerd om de fysieke BOA pas te vervangen door een digitale variant die fraudebestendig en privacyvriendelijk is.

Daarnaast bieden we met dezelfde technologie een digitale VOG waarmee organisaties deze geautomatiseerd kunnen valideren en in hun administraties kunnen verwerken."

eelco foto.jpg

Eelco Klaver, CTO van Credenco: “Wij zijn er van overtuigd dat Self Sovereign Identity dé manier is om informatie met elkaar te delen. Het geeft de eigenaar controle over de eigen gegevens en biedt de vereiste privacy, terwijl de ontvanger van de informatie de herkomst kan controleren. Voorwaarde is dat verschillende systemen goed met elkaar kunnen samenwerken. Dat is voor ons dan ook de belangrijkste reden dat wij gebruik maken van open standaarden in onze oplossingen. Net als de Dutch Blockchain Coalition zien wij interopabiliteit als een voorwaarde om de adoptie van SSI te vergroten. We kijken er naar uit om samen te werken met de DBC en haar partners om zo een bijdrage te leveren aan het Decentralized Identity Interop Profile (DIIP) als veelbelovende standaard voor het uitwisselen van persoonsgegevens."

Bodegraven hoofdgebouw.jpg

Tolnasingel 3
2411 PV Bodegraven


085 820 97 25

info@credenco.com
bottom of page