top of page
  • jannieke63

Slotconferentie DBC bij TU Delft

Afgelopen week was de slotconferentie van de Dutch Blockchain Coalition, op de plek waar het 7 jaar geleden allemaal begon: de TU Delft!


Er waren inspirerende sprekers die niet alleen reflecteerden op het verleden, maar ons ook meenamen in de wereld van morgen.


De conferentie bestond uit concrete presentaties en demonstraties in de break-out sessies met oplossingen van verschillende leveranciers rond het overkoepelende thema #Digital en #Trust


Credenco had het voorrecht dat ook haar oplossing voor de organisatie wallet werd gedemonstreerd als bijdrage aan het Company Passport, waaraan o.a. de KvK, de Belastingdienst, KNB, ABN Amro, Unified Post en Yuki Visma deelnemen.

 

De conferentie markeerde ook de onthulling van Fides, een publiek-privaat partnerschap dat zich inzet voor het versnellen van digitaal vertrouwen onder een collectief manifest, wat mede is ondertekend door Credenco. 


De middag werd afgesloten met de overhandiging van dit manifest door Victor van Hulst aan Barbara Kathmann, voorzitter van de Tweede Kamercommissie voor Digitale Zaken.

 

De uitsmijter werd verzorgd door de voorzitter Rob van Gijzel, die het belang van de Europese waarden in de digitale context herhaalde: vrijheid, gelijkheid en broederschap.”


Comentários


bottom of page